Een kleine introductie

Over ons

Duco Trekhaken is al meer dan 50 jaar specialist op het gebied van reparatie en montage van trekhaken. 50 jaar geleden werd het familiebedrijf gestart aan de Elandsgracht in Amsterdam.

Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een toonaangevend specialist op het gebied van levering en montage van trekhaken. De werkplaats is inmiddels verhuisd naar een fraaie locatie in Amsterdam Noord.

25.000+

trekhaken gemonteerd

7 specialisten

die zich inspannen voor de beste kwaliteit

50+ jaar

aan vakmanschap en uitgebreide ervaring

Het huis van uw auto en trekhaak

Over onze werkplaats

Onze werkplaats is modern en open. Diverse bruggen en modern gereedschap maken het mogelijk om uw trekhaak kwalitatief hoogwaardig te monteren. Niet enkel monteren wij trekhaken in onze werkplaats. Wij voeren hier ook periodieke controles uit. Eenvoudige reparaties proberen wij altijd direct of op zeer korte termijn te plannen. Storingen van eenvoudige aard lossen wij -indien mogelijk- op terwijl u wacht. Anders maken wij graag een afspraak met u.

Mochten bij bovengenoemde werkzaamheden de kosten hoger uitvallen dan verwacht dan wordt de klant hier altijd van op de hoogte gebrachte en wordt er toestemming van de klant gevraagd. Op deze manier komt u als klant nooit voor onverwachte kosten te staan.

Door de ervaren en goed opgeleide monteurs die snel en efficiënt werken en ons gunstige tarief, zorgen wij ervoor dat u bij Duco Trekhaken altijd voordelig uit bent!

Geen probleem, alles is welkom!

Klassieker? Youngtimer?

Bij Duco Trekhaken werken wij niet alleen aan moderne voertuigen. Ook klassieke auto’s en youngtimers zijn van harte welkom in onze werkplaats. Graag bespreken wij de opties op het gebied van montage van een trekhaak voor uw gekoesterde klassieker/ youngtimer.